maanantai 28. joulukuuta 2015

24.-27.12.Joulupyhät on vietetty kuvistakin päätellen sohvan, sängyn ja ruokapöydän välillä juosten.
Siksi olisi ollut jo pieni hinku ihmisten ilmoille ja työkoneen äärelle, mutta pari viimeistä päivää on mennyt kuumekipuillen, joten oleminen jatkuu sänky-sohvalinjalla. Tosin jos totta puhutaan, niin en oo lauantai-illan jälkeen tainnut edes käydä yläkerrassa tai sohvalla asti, vaan viihtynyt Netflixin kanssa alakerran makkarissa. Keittiömestari kiltisti kiikuttaa syötävää ja juotavaa sänkyyn. Nyt herra häippäsi salille ja mä jäin morkkiksessa peiton alle ujosti supistelemaan pyllylihaksiani, ettei ihan kaikki rankoilla aamujumpilla esille houkutellut lihaksenpoikaset ehtisi surkastua.

Joulun jäätyä taakse on mielessä lähinnä seuraavat asiat:

- uusi vuosi - vietetäänkö mökillä ilman sähköä pilkkihaalari päällä, vai saanko pukea mun uudet paljettipöksyt jalkaan bileitä varten?
- 2,5 kk häihin. Tsiisös.
- melkein saman verran häämatkaan. Koska häät tuntuu käsitteenä kaukaisemmalta kuin häämatka, niin olen viettänyt pari päivää ajatellen pelkkää häämatkaa. Pitäis kuitenkin varmaan ensin suunnitella ja viettää ne häät.
- suklaat ja punaviinit pitäis saada änyyteenyt pois vyötäröltä, että voidaan ottaa pukua varten mittoja ja jotta jo hankittu sormus menisi vikaa niveltä syvemmälle sormeen.
- oispa sitä hemmetin lunta. Sain iskältä lahjaksi kunnon talvikengät metsälenkkejä varten, joten nyt tarttis lunta, että pääsee rämpimään.

Seuraavaksi Mikko lähestyy teitä sairaan hyvän leipäreseptin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti