keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kreisijoulusiivous
Sillon ku päätettiin ostaa kolme kerroksinen, 120 neliöinen ja kolmella veskillä varustettu asunto, ei mulla innostuksissani käynyt mielessänikään siivoominen. En usko, että tiedän yhtään mitään niin ärsyttävää siivousasiaa, kuin portaiden imurointi ja imurin kuljettaminen portaissa. Tai kolmen veskinpöntön hinkkaaminen. (Okei, to be honest, oon puolen vuoden aikana siivonnut yläkerran, eli vieraskerroksen veskin ehkä 2 kertaa....)

Ja oikeesti, kahden koiran ja oman pihan yhdistelmä takaa sen, että lattia ei oo ikinä puhdas. Tai matot. Kaiken lisäksi hienot sekä naurettavan kalliit design-nojatuolit on aina suojapeiteltynä jollain kierrätysryhmästä ostetulla parin euron ikea-ryysyllä. Hyvästi myös mun ikuinen rakkauteni, House Doctorin vaalean harmaa Block-matto, joka on nykyään piilossa varastohuoneen lattialla läikikkään ruskeana.

Täytyy muuten muistaa sellainenkin asia, että jos aion sisustusbloggailla, niin kuvat otetaan sen jälkeen kun lattia on pesty, ei sitä ennen.

Kreisiraivosiivouksen aikana sain järjesteltyä myös kirppishuoneen, puunattua koirien kynnet ja karvat, jynssättyä suihkun viemärin ja viritettyä kinkunsidontanarusta kuistille tuuletuspaikan kodintekstiileille - kaikkea tuikitärkeätä jouluun liittyvää siis.

Nyt pitää vielä antaa koirille ruokaluut syötäväksi, hakea viereisestä kukkakaupasta joululeikkokukka ja olen valmis avaamaan punkkupullon sekä aloittamaan joulunvieton!

Paitsi, että jouluruoat pitää ensin tehdä, muistutti mies tuossa.

No, napsimalla samalla muutaman edellisen postauksen boqueronesin ja hörppimällä hippasen viiniä saattaa tuokin vielä onnistua.Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua toivottelee Taru ja Mikko!


2 kommenttia:

  1. Ymmärrän jos et halua vastata, ei ehkä kuulu tänne tai mulle, mutta kiinnosti vaan kun löysin sun uuden blogin, että onko kyseessä sama Mikko kenen kanssa aikanaan seurustelit? Täällä on siis seurattua ikuisuus sitten sun vanhaa blogia :-) Ihanaa joulun aikaa teille!

    VastaaPoista
  2. Sama Mikko, kuin oman blogini viimeisillä vaiheilla oli mukana, mutta eri Mikko kuin se jonka kanssa seurustelin silloin joskus vuosiavuosia sitten :) kiitos samoin, ihanaa joulua!

    VastaaPoista