maanantai 22. helmikuuta 2016

Kevättä kotona ja koko kropassa

Helmikuun loppu, muuttolintujen laulu, auringonpaiste ja ennen kaikkea sisäinen kelloni kertovat, että kevät on täällä ihan änyyteenyt. Tätä tunnetta ei vaimenna edes se, että lunta tuli juuri koko talven edestä lisää, koska hei - lämpötilojen puolesta niin ois voinut käydä vaikka viime vuoden kesäkuussakin.

Kevättunne rinnassani tarkoittaa sitä, että töihin mennessä aamuisin hymyilyttää hieman enemmän, koti alkaa saamaan väriläiskiä sinne tänne ja ruokahalutkin kohdistuu keittoihin, salaatteihin tai muuhun freesiin, koko talven kestäneen TAHDON PATAA -olotilan jälkeen.

Lisäksi valon ja fiiliksen lisääntyessä tekee mieli tehdä jotain muuta, kuin vaan maata illat ja viikonloput sohvatyynyjen välissä kotona. Se ei aina tietenkään tiedä mitään hyvää, mistä kertonee meidän perjantainen after work missäpä muualla kuin Tenhossa. Jos yksi rankan työviikon jälkeen ansaittu punaviinilasi voi eskaloitua siihen, että naama pizzatäytteissä rojahtaa keskiyöllä kotiin mieheen nojaten, vaatteet pitkin kämppää riisuen ja häävalssia harjotellen, niin... no... niin.

Onneksi on uusi viikko ja uudet "elän puhtoisesti ja terveellisesti ennen häitä" -kujeet. Tänään tulee äiskä ja sisko kylään vetämään iltajumppaa (...i dont even....) ja sen lisäksi aion vaan vaalia mun uusia viherkasvejani sekä sisustaa yläkertaa. Ja tähän sellainen sädekehä-hymiö, kiitos.

Kivaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Tuo teidän lattia on upean värinen, mitä ootte tehneet sille, onko siinä millanen käsittely? Vahaa, öljyvahaa vai mitä hää? :o

  VastaaPoista
 2. Siis tirsk, mä niin rakastan sua ton kommentin jälkeen, mut se on siis aivan jäätävässä kunnossa oleva vanha, joskin varmaan aikoinaan ollut laadukas, laminaatti! Tosin ku jäljittelee lankkua ja rakoilee, ni sehän tuo vaan aitoa fiilistä 😁 Uskon myös paskaisten koirantassujen tuovan oman viimeistelynsä tuohon kiiltoon!

  VastaaPoista
 3. aaah teillä on toi biiffi-juliste! harmittaa kun en ostanut aikanaan kans! :D

  VastaaPoista
 4. joo, oli rullalla kaapin pohjalla yli vuoden, mutta nyt herran design-ostos on saatu kehystettyä ja kohta jopa ehkä seinälle :D

  -taru

  VastaaPoista