sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kuukauden kirppisaarteet

Viime kuukaudet on tullut piipahdettua erinäisillä kirppiksillä meidän häiden pöytäsomistuksia metsästellen, ja sen lisäksi, että olen löytänyt maailman hienoimmat pitsiliinat, tuikkukipot että maljakot, olen mä samalla onnistunut haalimaan myös kotiin pieniä aarteita.

Joskus aikoinaan sitä tuli juostua kirppiksillä ihan säännöllisesti joka viikko, mutta sittemmin se on harmillisesti vähentynyt pariin kertaan vuodessa. Siksi onkin taas niin siistiä, kun lähes joka kirppiskerta silmiin osuu spessuja, jo tarinan omaavia pikkujuttuja joko vaatekaappiin tai kodinsisustukseen.

Yllä kuvafiilistelynä osa viimeisimmistä löydöistä, eli lähinnä siis erinäisiä purnukoita ja lasiesineitä, joista itsekin ilmoitan ihmettelevälle Mikolle, että en tiedä mikä tämä on, tai mihin sitä käytetään, mut se sopii meille hyvin jonnekin. Ja nykyään voi aina vedota yläkertaan, et katos, ku sinne tarvii hankkia kaikennäköistä.

Lemppareimmat noista kaikista on... no kaikki, mut ihan lempparilemppareimmat on Marimekon käyttämätön yökkärimekko (jota haluaisin kyllä mieluummin käyttää ihan vaan arkimekkona), marmorilevyt (vaikka ei mitään hajua, et mitä niillä kuuluis tehdä), Elle-pussukka (jota en uskalla käyttää, ettei pinta kulu), vanhat telttamekot (joista yksi haisee pinttyneeltä tupakansavulta, mikä vähän häiritsee käyttöä) ja tietysti noi höyhenasiat, jotka löysin Play it again Samista morsiamelle ja kaasoille hiuskoristeiksi.1 kommentti:

  1. Jos laitat myyntiin jotain noita häähärpäkkeitä (sulkia, maljakoita, kaikkea) niin täällä on ostaja!

    VastaaPoista