tiistai 1. maaliskuuta 2016

Häähöyhenet

Mikko tosiaan huiteli polttariporukkansa kanssa koko viikonlopun, joten pyhitin viikonlopun naisasioille - perjantaina Mintun kanssa Stöön keikalla ja lauantaina kaasojen kanssa hääpiiperryksiä. (Sekä sunnuntaina tietysti armotonta siivousta, kukkien huoltoa ja pyykinpesua.)

Alunperin suunnittelma oli, että täytetään pöydät harsokukilla ja haalean värisillä pioneilla. Sitten näin kuvan höyhenkimpuista, ja se oli menoa.

Ekaksi huomasin hankkivani morsiamen ja kaasojen kampauksiin 20-luvun täysin teemaväreihin sopivat, harmaat ja haalean pastellinsävyiset, sulkahiuskoristeet. Sitten olinkin jo käyttänyt kukkabudjetin verran rahaa höyhen- ja sulkakoristeisiin, joten sen jälkeen pöydissä ja suunnitelmissa oli enää vain harsokukkien verran vapaata tilaa.


Oon jo useamman kuukauden haalinut kirppareilta erillaisia "kristallimaisia" maljakoita, pulloja, tuikkukippoja sekä pitsiliinoja. Lauantaina maljakot ja pullot saivat höyhenkimpputäytteen, joita sormet sykkyrällä askarreltiin. Viinin ja juustojen rohkaisemana tein kuulkaa vielä kaikki miesten vieheetkin samalla ja samoista aineksista, tosin eri väreillä.

Olen tyytyväinen. Näiden seuraksi muutama uhkea kimppu harsokukkaa, tuikkukipot, pienet pitsipöytäliinat ja - jos aika ja energia näin suo - mattavärillä värjätyt vesipullot, niin pöytien koristelu on done.

Vajaa kolme viikkoa. Aikamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti