maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pari puolialastonta

Tässä hieman sunnuntain touhuilukuvia sekä tämän päivän ajatuksia.

Ne on hieman ristiriitaiset, sillä tähänastisen elämäni tärkeimpään ja iloisimpaan viikkoon saatiin suruisa aloitus, kun mummini nukkui pois. Miten voikin elämä lätkäistä kaksi tällaista tapahtumaa yhteen viikkoon, kysynpähän vaan.

Itkujen ja haikeuden lisäksi masussa kyllä kytee myös jäätävä malttamattomuus ja kipinä. Enää pari päivää, ja sitten mennään. Tietysti mukana on myös pieni varjo, mutta pakko vaan koittaa kääntää se kauniiksi ajatukseksi - vaikkakin hyväksyn jo nyt sen, että häissä itketään ilon lisäksi myös pari surun kyyneltä.

Torstain jälkeen alkaa sellainen kolmen aktivoinnin rupeama, etten oikein tiedä mihin keskittyisin eniten. Perjantaina on RadioGaala, joka on tietty normaalisti yksi vuoden kivoimmista kesteistä, mutta nyt jää reippaasti viikonlopun muiden menojen jalkoihin. Päivä aloitetaan toki gaala-meikillä ja valmistautumisella, mutta kuluu pääosin häävalmisteluiden ja tilan laittamisen parissa. Illalla teen pit stopin gaala-humuun, mutta aikasin jo kaasojen kainaloon hotelliin hihittelemään ja nukkumaan.

Lauantaina sitten se itse asia, hääjuhla. Sunnuntaina ihmetellään ja toivutaan, ja maanantaina lähdetään vähän vajaan parin viikon häämatkalle Thaimaan lämpöön.

Eli tässä sitä vielä vikat päivät paiskitaan töitä, surustellaan poismennyttä, kutkutellaan hää- ja juhla-ajatuksia, lomaa sekä häämatkaa.

Ihan hyvä viikko luvassa siis - kaikesta huolimatta.4 kommenttia:

 1. Voi ei, Taru! :( Hirveästi voimia.<3 Ja samalla tietysti myös onnea tulevan. Elämä osaa kyllä olla epäreilu välillä! Uskon kuitenkin, että sun mummille olisi ollut tärkeää se, että nautit teidän suuresta päivästä täysillä. Hän on varmasti läsnä monellakin tapaa.

  VastaaPoista
 2. Otan osaa :( sitten iloisempia terkkuja! Ihan hetken mielijohteesta googletin sut ja löytyi tämä uusi blogi. On mennyt oikeasti varmaan pari vuotta kun viimeksi lukenut ja sitten ei enää ollutkaan julkinen. Vai onkohan pitempäänkin... Ai että olen innoissani. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea tuoreelle rouvalle :)

  VastaaPoista
 4. kiitos kaikille osanotoista, kivoista sanoista ja onnitteluista! rouva ja herra kiittävät kovasti :)

  VastaaPoista