sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pihan kevätherätys
Viime keväänä, kun tämä kämppä ostettiin, päätettiin, ettei kosketa pihaan ekana vuonna, vaan keskitytään kämppään ja katsotaan, mitä kesän tullessa pihalta paljastuukaan.

Pitkin kesää sieltä täältä pulpahteli istutettuja kasveja ja hieman nurmikkoakin, ja vaikka keskityttiinkin vain sisätiloihin, niin kyllä herra yhtenä vapaapäivänään väsäsi grillille oman pation ja oma remppa-aputiimimme rakensi alaoven eteen pikkuterden sekä pääsisäänkäynnin kuistin ylle katteen. Hankittiin myös kunnon grilli sekä ulkokalusteet.

Tänä kesänä aiotaan uurastaa ulkotilojen eteen hieman enemmän, ja suunnitteilla on ainakin pihan tasoitus, nurmikon istutus, kuistin maalaus, pihan puoleisen seinän rappaus sekä tietysti pihan tukotus erinäisillä kukilla, kasveilla ja yrttiviljelmillä.

Jo viime kesänä toi piha osoittautui aivan aarteeksi, joten tässä sitä nyt kummatkin odotetaan malttamattomina, että saadaan taas tuo yli 120 neliötä lisätilaa käytettäväksi - siellä kun tulee grillattua, syötyä, juotua, hengattua, paistateltua, juhlittua, puuhattua, rentouduttua ja leikittyä koirien kanssa päivittäin. Ovet pysyy apposen auki aamusta iltaan, ja siitä ramppaa meidän lisäksi koirat, sekä mikä parasta, myös lukuisat vieraat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti