torstai 14. huhtikuuta 2016

Sorbettimatto ja kultalamppuUusi matto ja lamppu saapuivat taloon! Sen lisäksi, että me ollaan tästä sorbetti-matosta aivan fiiliksissä, myös koirat ovat kovin ilahtuneita ostokseemme - kaikki mahdolliset eri makuuasennot on testattu maton jokaisessa eri kohdassa, mieluiten auringonsäteen lämmittämänä.

Ja sitten vaan veikkauksia pystyyn, että kauanko matto pysyy noin herkullisen värisenä, kun suoraan mutaiselta pihalta juoksevat täystuhot viettävät päivänsä piehtaroiden siinä...........

Lamppu on jälleen yksi löytö meidän paikalliselta fb-kirpparilta. Sohvan alue on kirkunut jonkinlaista luku- ja iltavaloa, ja vaikka suunnitelmissa oli jalallinen riippulampu vaimikäsenyton, tai seinästä ulkoneva pikkulamppu, hurmasi tämä yksilö noin sekunin murto-osassa minut kuvallaan. Ja sen jälkeen Mikon. Ja sitten aiemmin kirjahyllyssä sijainneen kohtalontoverinsa kultaruukun. Ja sitten "nyt tämäkin pitää siirtää ja mihin tämä nyt menee" -ruljanssi olikin valmis, ja pian esittelenkin teille myös noi muut uudistuksia kokeneet kodin kohteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti