keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Voi kahvi

Uneton yö takana, aamulla varaslähtö neuvolaan, joka onkin vasta huomenna, imetyksen aiheuttama kokovartalosärky, päälle mahtumattomat omat vaatteet, ja keittiöremontti, joka ei ala just tällä sekunnilla.

Vaikka tänään onkin vähän nihkeämpi meno, niin aion keskittyä vain hyviin asioihin:- mies, joka tekee naistenpäiväaamiaisen klo 07 valmiiksi (jotta ehdittäisiin sinne neuvolaan, joka on vasta seuraavana päivänä....)
- kukkia siellä ja kukkia täällä - niitä tulee aina sitä mukaa, kun ihmiset käyvät vauvaa haistelemassa tai Mikko muistaa Alepassa katsahtaa kukkaämpäreihin. Tai kun saan kaikki järkevät ihmiset harhautettua ja pääsen kukkakauppaan tykittämään tilin tyhjäksi
- kypsät avokadot
- vauva
- vauva, joka alkaa jo sopimaan hänelle hankittuihin vaatteisiin. (Note to self, 62 koko on "hieman" liian iso vastasyntyneelle........)

- warrior coffee -voikahvi, järkyttävän hyvää pikakahvia! Kahvi, johon ei tarvitse lisätä maitoa, sillä siinä on voita, joka tekee siitä... no, järkyttävän hyvää
- lohi, jonka voi hyvällä omalla tunnolla syödä "mi-cuit", sillä kuiva ja kypsä lohi on aivan hyh
- mies, jolta saa käyttöönsä mi-cuit -tyylisiä termejä, joilla päteä, jos ne vaan muistaa vielä 5 minuutin kuluttua
- mies, joka käy treenijuoksemassa maratonia varten ja kuvaa kenkänsä siinä samalla, koska nainen pyysi kuvaamaan jotain blogiin
- fondue, oi fondue
- sylillinen tulppaaneja, jotka vaan mennä puksuttaa hengissä, vaikka tissinä sohvan ja sängyn välillä vaappuva nainen unohtaa niitä hoitaa. Ei ole sitkeydessä reilun kaupan tulppaaneja voittaneita!

Nyt meen tuijottamaan Mikon sylissä nukkuvaa vauvaa, kunnes se herää, jotta voin sitten silmät ristissä haaveilla päiväunista silloin, kun se on liian myöhäistä.


Ps. Kuukausi synnytyksestä. Vauva on kuukauden ikäinen. Miten se on mahdollista? Nyt hän jo aloittelee jokeltelua kuulostaen kakadulta, hekottaa ilman ääntä, ja sätkii niin, että aivan varmasti huomenna jo konttaa.
Vauva etenee, mutta mun keho takeltelee. Se on heittäytynyt aivan kreisiksi näiden hormonien kanssa, ja melkein on jo ikävä loppuraskauden kipuja ja särkyjä. Kuten tänään jo somessa uhosin, niin annan luunapin jokaiselle, joka vielä kehtaa väittää, että kaikki vaivat, säryt ja kilot jää synnytyssaliin.

2 kommenttia:

  1. Ja mulle kaikki väittää, että imetys laihduttaa! Ei ole toiminut ainakaan mun kohdalla. :( Mutta ne ylimääräiset kilot lähtikin sitten imetyksen jälkeen melkein itsestään. Eli älä vielä huoli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu sama täällä! olen jo kohtaloni hyväksynyt, ja tiedostan, että nää melkein parikyt extrakiloa pysyy mukana niin pitkään kun toimin Elman maitobaarina :)

      Poista