keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Mä näytän sulle kesän merkit


Kotiovelle toimitettu jätskiyllätys, sekä lastenvaunujen täydeltä pihaan kärrättyjä pihakasveja ja puutarhamultaa - niistä on alkava kesä tehty.
Ensimmäisen hellepäivän kunniaksi kannoin Elmaa parin kilometrin verran olalla, neiti kun ei halunnut olla vaunuissa, ja mulla oli kädet täynnä alppiruusuja, köynnöshortensioita ja muita pihakasveja, enkä päässyt taltuttamaan mieltään osoittavaa naperoa. Kasvit vaunuihin, lapsi syliin. Hiki valui, ja ohikulkijat nauroi. Pysähdyttiin vielä kesken matkan puiston penkille imettämään, ja mietin, että haukkasikohan rouva Sassi jälleen liian ison palasen.Ompa sitä myös todistettu vaunujen työntöaisa käteväksi amppelikukkien kuljetustelineeksi, vaunujen alakori täysin päteväksi multakassien kuljetusalustaksi ja kopan jalkopäässä rehottavat värikkäät kukat lelukaaren veroiseksi vauvanviihdykkeeksi.

Ja mitä tohon jätskiin tulee, niin en usko, että parissa päivässä vedetyillä parilla litralla jäätelöä on MITÄÄN tekemistä jymähtäneen painon kanssa.
Nyt vaan kun saataisiin viikon verran kuivaa säätä, niin päästäisiin kunnolla pihan kimppuun. Meillä on kolmen kuistin/pation verran puurakennelmaa pestävänä, öljyttävänä ja maalattavana. Sitten alkaa armoton pation sisustus, joka meinasi päästä jo eilen valloilleen, mutta kun muistin, että nää pitää vielä tyhjentää kunnostusta varten, niin kiltisti into hiipui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti