sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Neiti äxänä selällään
Ihan ensiksi tuuletus sille, että selvisin eilisistä Nadjan polttareista ilman tappokrapulaa! Ensimmäinen kunnollinen rilluttelu Elman syntymän jälkeen, ja voin kertoa, että ahdisti ihan sairaasti seuraavan päivän olotilat. Mä oon aina ollut sellainen, että jos edes haistan alkoholia, niin huutelen migreenin kanssa kilpaa pöntölle seuraavan vuorokauden. Ja koska se ei oo koskaan jäänyt pelkkään haisteluun, niin pöntöt ja huutelut on tullut tutuksi. En edes mitenkään kovasti himmaillut eilen, vaan alkujännityksen jälkeen tosotin menemään muiden tyttöjen mukana, mutta lopetin ajoissa ja tulin kiltisti kotiin pumppailemaan pakkaumat pois, juomaan litratolkulla vettä ja ujosti haistelemaan pimeässä nukkuvaa pientä vauvaa (ja toki tarkastamaan, että hengittääkö se myös). Ja kuulkaa, niin sitä vain jo seiskalta seurusteltiin kiljumista opettelevan neidin kanssa! Äitiys siis tekee naisista supersankareita, nyt tiedän senkin.
Vedettiin sit kuitenkin kunnon aamupäiväunet Elman kanssa sylikkäin, ja liityttiin Mikon seuraan pihalle vasta puolenpäivän jälkeen. Mikko grillasi, Elma pötkötti ja mä säntäilin pitkin pihaa aloittaen tuhat eri projektia, saattamatta yhtäkään niistä loppuun.

Ensi viikosta tulee melkoinen mayhem tekemisten kanssa, ja kahden päivän ajan meidän pitää olla vielä evakossakin, kun kämppä on luovutettu lainaan kuvausryhmälle. Kyseinen hulinaviikko aloitetaan milläs muulla kuin Elman verikokeilla, ja voin kertoa, että ei olekaan sen mukavampaa viikon aloitusta. Yksi elämäni kauheimmista asioista on kyllä Elman verikokeiden otto, hyi hemmetti.


Ensi viikoksi lupaamme myös Mikon reseptejä, hän kun ei karkaa Punkaharjulle, Tukholmaan tai minnekään muuallekaan, niin ehtii hetken häärätä ihan omassa keittiössäkin.
Sitä hän tekee siellä nytkin, on meinaan luvassa sellaista kurmettia kuin uunimakkaraa! Siihen, ja suklaasalmiakkipalloihin on hyvä lopettaa tää viikko.Ps. Kirjahyllytetris taas käynnissä. Johan se ehti olla koskemattomana ehkäpä kuukauden. Tällä kertaa tämän kaiken aiheutti yksi pieni ja viaton kirppislöytö-koristelintu, jonka myötä domino vyöryi pitkin Lundian hyllyjä. God please help me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti