maanantai 24. heinäkuuta 2017

Hotelli Punkaharjun tornissa

Tänään oli mun ja Elman toistaiseksi toiseksi viimeinen Punkaharju-päivä, ja aivan hädissäni suorittelen niitä "must do" -asioita, joita en oo vielä ehtinyt täällä tekemään. Ja niitä tekemättömiä asioita on toki vain se n. 95% suunnitelluista.

No, tämän illan jälkeen voin todeta, että ainakin dinneri Hotelli Punkaharjussa toteutui, ja voi jösses millä tyylillä! Koska yksi rajoittava tekijä, Elman nimeä mainitsematta, niin vähän hienommassa ravintelissa ei voi illallistaa enää klo 18 jälkeen, ja se meinasi hieman hankaloittaa meidän aikeitamme. Onneksemme hotellista kuitenkin löytyy torni, johon tarjoillaan kahden ihmisen illallinen ihan only for you two. Meidän tapauksessa toki kahden ja puolen ihmisen, ja toi puolikas kyllä lauleskeli sen verran nätisti, että oltiin ihan onnellisia meidän yläilmoissa sijaitsevasta omasta rauhasta - muiden ruokailijoiden rauhasta nyt puhumattakaan.

Ja hei, näissä kuvissa on nyt sitten havainnollistettu se dinner with a view -käsite, eikö?Kuten huomaa, niin otin aika mielissään kaiken ilon irti tornista, dinneristä, mun ja Elman kesämekoista ja hotellin ulkoasusta. Mä olin meidän kolmansien päikkäreiden aikana miettinyt mun ja Elman asun vimpan päälle, ja sitten itse herra keittiömestari otti meidät vastaan Niken verkkarit päällä. Perus.

Kiitos Hotelli Punkaharju, kiitos Mikko ja kiitos keittiössä ahertanut (ja portaikossa tarjoilijan kanssa juoksennellut)  Jaakko.


4 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia! Prinsessat tornissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirsk, kiitos! 👸🏻👸🏻
   Aiemmin jo kerroin, että voidaan hyvin olla hotellin Villa Keisarinnan uusia pikkukeisarinnoja, mutta menishän toi tornin prinsessanakin toimiminen 😎

   Poista
 2. Toi Indiskan mekko on aivan 10+! Niin mukava ja pehmeä, sopii joka paikkaan 👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Vaikka pääsääntöisesti indiskan vaatteet on mun mielestä heikkolaatuisia ja siihen nähden ylihinnoiteltuja, niin välillä tekee hyviä löytöjä - toikin oli alesta kympin tai pari!

   Poista