keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Perillä Punkaharjulla

Täällä ollaan! Ekat neljä päivää meni täysin kesässä, hiljaa hihitellen hesalaisille sateessa sureville. Nyt on vähän pilvisempi päivä täälläkin, joten maltan hetkeksi istahtaa koneelle ja päivittää ekojen päivien kuvakuulumiset.Tähän mennessä on siis ihasteltu metsää, metsää, metsää ja metsää. Lisäksi myös hellettä, Elmaa, Hotelli Punkaharjua, viereisen Inkeritalon lounasmaisemia, viinilasillisia, ilta-aurinkoja, korianterin kukkia (nam!) ja lähialueen uimarantoja. Yksi sellainen löytyy myös ihan meidän takapihalta!

Meidän kämppä on luonnonsuojelualueen rajalla, vesistöjen ympäröimänä. Tästä on 1,8 km rantareitti hotellille, jota Mikko suhaa pyörällä, ja minä ja Elman kaupunkirattaiden kanssa taistellen. Selkähiki, tissivälihiki ja kaikki muut hikilajit on koettu, ja sitten viimeistään viimeisellä nousulla hotellin portaita tai mäkeä, on ihan valmista kauraa illallispöytään - hormonihielle (miksei kukaan varoittanut tästä ennen lapsentekourakkaa?) haisten, niskahiukset hikikikkuralla ja naama punaisena hehkuen.

Mutta kyllähän täällä siis viihtyy! Tänään ja huomenna luvassa vähän harju-jumppaa, eli epämääräistä kuntopiiriä mäntypuiden piilottelemana ja hyttysten syötävänä. Mikon muutamat tämän viikon vaapapäivät pyhitetään lähialueisiin tutustuen, lisää porras- ja mäkijumppaa tehden ja Mikon synttäreitä viettäen.

Niin, ja rouvahan sitten unohti kameran laturin kotia, et jos joku ei kiikuta tänne meidän ovelle lainalaturia, niin blogin kuvapäivitykset loppuvat pian kuin seinään. Että hupsista vain.

2 kommenttia:

  1. Kestämme kännykkäkuviakin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä tietää - niitä on meinaan kännykkä jo pullollaan 😎 Ehkäpä siis säästän kameran akkua erikoistilanteisiin ja päivitän blogia kännykän arkikuvilla!

      Poista