keskiviikko 23. elokuuta 2017

Keittiö ja kolme kerrosta kaupan
Aikamoista, että tähän on päädytty. En olisi vielä kaksi kuukautta sitten uskonut, sillä tämä asunto kyllä ostettiin ihan aidosti loppuelämän kodiksi. Tilanteet muuttuu, ja niin nähtävästi ihmisetkin, sillä Hesa-Lahtinen -nimelläkin tunnettu Mikko viihtyy työssään Punkaharjulla, ja minä äitiyslomalla niin, että miksipä ei kokeilis jotain muuta, kun aika sen sallii.

Haikeata, ja vähän vaikeata kyllä on, ja ymmärtäähän sen - tätä on rempattu rakkaudella. Ja raivolla. En tiiä kummalla enemmän. Vielä olisi ollut pientä viilausta saunassa ja kylpyhuoneessa, sekä ikkunaremontin jälkeen pinnoissa, mutta tärkeimmät ja isoimmat hommat on tehty, joten toisaalta tuntuu ihan hassulta luopua nyt, kun ne on niinkuin haluttiin.


Tässä kodissa asuessamme ollaan rilluteltu aamuun asti, juhlittu häitämme, saatu lapsi (se virallinen toimitus kyllä tapahtui parin kilsan päässä, ei hätää!), opeteltu elämää vanhempina, vietetty illallisia, grillibileitä ja perhejuhlia. On vaihdettu makuuhuonetta alakerrasta yläkertaan, on poistettu hävyttömän ruma ja huonosti tehty parvirakennelma, ihasteltu viiden metrin korkuista olohuonetta, puhkottu keittiön ja eteisen seinää, kylppäriin ikkunoita ja tasoitettu pihaa. Maalattu kultaista, hopeista, purppuraa ja punaista seinää puhtaan valkoiseksi. Tehty unelmien keittiö ja pikkuveski. Koettu suurta riemua ihan uusista ikkunoista ja ulko-ovista. Miten isoa iloa sellaisesta voikaan saada, saatika läikättömästä nurmikosta. Eilen just naurettiin, että hitto - just kun nurmi on täydellinen, me ajatellaan luopua siitä.Mutta, jos suunnitelmat menee niinkuin on ajalteltu melko villeissä visioissamme, niin seuraava etappi onkin jotain ihan erilaista. Se vaatii bloginimen vaihtoa, mutta sen blogin sisältö jo kovasti kutkuttelee. Tässä voi kuitenkin käydä vaikka miten, joten hyvinkin mahdollista, että me asutaan täällä vielä vaikka se loppuelämämme. Saa nähdä kuinka käy, sairaan jännää!
Vähän fiinimmät myyntikuvat ja asunnon tiedot voit katsoa täältä.


2 kommenttia:

  1. Mistä aihealueesta? 😅 Myynnissä olevasta vai tulevasta? Tulevasta uskallan vasta, kun hommat on selkeämpiä 😎

    VastaaPoista