keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Vanhan blogin uusi ilme

Viimiset päivät Helsingissä ovat näyttäneet tältä:
(no olipas dramaattista - onhan tässä nyt vielä pari viikkoa varsinaiseen muuttoon..)Ja seuraavat päivät Helsingissä tulevat näyttämään tältä:Eli laatikkorumbaa sekä lattialaattojen ja muiden materiaalien valintaa. Kylppärin lattian värimaailma, ja itseasiassa vähän laatatkin, näkyvät tuossa, mutta muuten vielä vaikeillaan esim. puulattian maalisävyn kanssa.

Tarkoituksena olisi päästä ensi viikolla piipahtamaan Putikon suojassa, niin saan kuvattua lähtötilanteen remontin osalta - nyt, kun asunto on tyhjänä, mutta vielä ehjänä.

Jatkossa ollaan siis Putikon suojalaisia, niin asukkaina, kuin bloginkin osalta. Vanhat jutut, ja myös tunnisteet, jäävät elämään tänne, ja jatkossa sitten käytetään Putikon suojassa ja et-merkkiä tunnisteissa. 

Blogin uudesta ilmeestä, eli bannerista ja kuvasta, vastasi muuten Kimi Issakainen, eli mun vanhoille lukijoille tuttu mies. Kyllä on kuulkaa ihmisellä hyvä olla ex-kumppaneita!Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Olit silloin joskus Voicen aamuissa ja siun blogi oli päivien pelastus. Edelleen kirjoitat yhtä aidosti. Iso kiitos. PS. Oot edelleen miun idoli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista 🙏🏼 Ja kiva, kun olet edelleen mukana, ja kiva kun tykkäät edelleen ☺️

      Poista