keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Elman ensimmäinen joulu

Ensimmäinen tavoite saavutettiin, ja koti saatiin joulukuntoon ennen aattoa - tarkalleen ottaen aatonaattoiltana klo 23:00.

Mun isä ja hänen naisystävänsä tulivat kylään, joten päätettiin, että aattoaamusta eteenpäin ollaan useampi päivä täysin lomalla, eli ei yhtään remontin tai järjestelyn edistämistä. Eikä Mikon töitä. Onnistuttiin tässä hyvin, ja muutama päivä vain uitiin lumessa, suklaassa, hyvässä seurassa ja vähän myös viinissä.

Jotakin tuo paussi, ja varmaan myös isukin kyläily, tekivät, sillä nyt tää tuntuu huomattavasti enemmän kodilta. Ei kyllä ihan täysin, ja näänkin vielä öisin unia Paloheinän lenkkimetsistä ja Keittiön ja kolmen kerroksen kesäpihasta. Mutta ihan selkeä edistysaskel!

Tässä vielä sata kuvaa siitä, miltä meidän ensimmäiset joulupäivät täällä Putikon suojassa näyttivät:

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tunnelma välittyi Teidän joulusta. Hyvää Uutta Vuotta 2018

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, ihanalta se kyllä tuntuikin 🙂 Mahtavaa uutta vuotta sinullekin! ✨

   Poista
 2. Hei!

  Tarulla oli joskus vanhassa blogissa sellainen nutellakakkuhässäkän ohje. Kävin jo googlen kanssa kuumeisesti etsimässä ilman tuloksia. Onkohan sitä missään tallessa enää? Mulla nimittäin ei, ja nutellahammasta kolottaa ikävästi 🙄🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääk! Ei taida olla tallessa, mut voin koittaa yrittää muistella - haluaisin meinaan itsekin sitä pitkästä aikaa 😩

   Poista