torstai 4. tammikuuta 2018

Hotelli Punkaharjun vuodenvaihde
Vuosi meinasi vaihtua varkain. Aatonaattona Saimi hämmästeli Mikolle, ettei se nyt vaan voi mennä niin, että Taru ja Elma viettävät uudenvuoden kahdestaan kotona. Hämmästelin samaa, kun Mikko tämän minulle kertoi - en ollut edes tajunnut, että seuraavana päivänä vaihtuu vuosi. Laitettiin hösseliksi niin kotona kuin hotellillakin, että päästiin Elman ehdoin mukaan, ja lopputuloksena oli aivan mieletön vuodenvaihde!

Tässä kuvallista todistusaineistoa. Pakko vielä erikoismainita, että jumalaare mulla oli uskomattoman upea seuralainen! Mua ihan liikuttaa nyt, kun mietin miten ihana Elma olikaan. Hän seurusteli, söi, kikatti ja kaakatti, tipahti kahdeksan jälkeen suoraan uneen ja nukkui nätisti vastaanoton toimistossa. Äiti ja isi ehti pussata keskiyöllä, kilistää kuohuvaa ja hengähtää hetkeksi Mikon työpäivän päätteeksi, ennen kuin Elman herätessä perinteiselle yöhavahtumiselleen, lähdettiin me kotiin koirien luokse.

Kiitos Hotelli Punkaharju, Mikko, Saimi ja muut hotellilaiset, sekä ennenkaikkea Elma. Vielä erikoismainintojen erikoismainintana kerrottakoon, että Mikko teki yhdessä Jaakko-kokin kanssa kaksistaan reilu 600 annosta. Ja se on kuulkaa paljon se.
(Ja erikoismainintojen erikoismainininnan erikoismainintana vielä tiedoksi, että Elmalla oli mun vanha mekko päällä! Mun äitini mulle tekemä. Sniif.)

6 kommenttia:

  1. Mielettömän hyviä kuvia jälleen kerran! Ihana feelis niissä.

    VastaaPoista
  2. Mie taas itken täällä liikutuksen kyyneleitä. Ootte niin ihania 💜💜💜

    VastaaPoista
  3. Mahtavia kuvia, välitön ja hyvä tunnelma kyllä välittyy niistä❤

    VastaaPoista