maanantai 5. maaliskuuta 2018

Osteri olohuoneessa ja papukaija makkarissaSaanko esitellä uusimman koukutukseni - julisteet ja taulut. Aiemmin en ole niistä niin perustanut, mutta muutaman viime vuoden aikana on niitä aina välillä tippunut meidänkin koteihin. Putikon Suoja tietysti mullisti tämänkin asian, seinäpinta-alaa kun on jonninverran täytettävänä.

Selailin Deseniota useampaan otteeseen talven aikana, en vaan koskaan saanut päätettyä mitä sieltä kotiuttaisin. Tarkoituksena oli hankkia ryijyjen ja muutaman jo olemassa olevan taulun kaveriksi ainakin pari kollaasia, mutta jotenkin kaikki mun sommittelemat yhdistelmät näyttivät liian teennäisiltä ja annoin asian olla.

Sitten Desenio laittoi viestiä yhteistyön merkeissä, ja sain hankkeeseeni lisää puhtia. Ja kas, olin jo samana iltana laittanut yhteistyötilauksen, sekä myös ihan omalla rahalla tekemäni tilauksen menemään. Päässä vaan kuului hurahdus, ja nyt haaveilen jo uusista kuvista.


Tilauksen myötä olohuoneen ruokailutila sai kaksi taulua, joista tosin tuo maailmankartta vielä vähän harkitsee sijaintiaan. Makkarin sängynpääty rakentui kahdesta uudesta julisteesta sekä vanhoista makrameesta, sombrerosta ja peilistä. Vihreälle seinälle piti saada vielä tuo maailman hienoin papukaija, sekä hieman irstas kaktus.

Lisäksi Elman huoneeseen tuli useamman taulun kollaasi, mutta esittelen sen sitten kun koko huone saa päivänvaloa - kirjaimellisesti - ikkunanpuhkaisun myötä.

Jos haluat hurahtaa julistemaailmaan yhtä rajusti kuin minä, tai sitten olla harkitun viilipytty ja tilata vain yhden, niin koodilla tarabanxx saat 25% alennusta Desenio-tilauksistasi 6.-8.3.2018. Alennus ei koske handpicked tai collaboration -mallistoja, eikä kehyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti