torstai 12. huhtikuuta 2018

Uusi valaisin ja uusi elämä


Noniin! Viimeinen kuva kertoo tän hetkiset kuulumiset. Minä, joka meikkaan kerran kuussa ja sekin tuherrus ripsarilla tai huulipunalla, minä, joka olen vannonut, että en ikinä astu jalallani blogigaalaan, joka olen vältellyt naisvaltaisia tapahtumia ja joka mieluiten vietän viikonloput kotona, hyvässä ravintolassa tai muutaman ystävän kanssa oluella. Minä, Taru Sassi, 32 vuotta, tänä **malan vuotena 2018 lähden naisten glitterisävytteiseen hemmotteluviikonloppuun, enkä edes tunne muutaman kymmenen hengen porukasta kuin pari ihmistä. Luvassa on kylpylää, hempeitä hoitoja ja hotelliöitä, ja toki sitten vielä blogigaalaa.

Ja teen tämän kaiken enemmän kuin mielelläni. Aivan innosta tirskuen.

Että niin se ikä, elämä ja lapsi kuulkaa ihmistä muuttaa.

Jo nyt sydäntä puristaa Elmasta erossa oleminen, hän kun on tänään taas pistänyt aivan parastaan omalla olemuksellaan. Haleja, pusuja, naurua ja kikatusta koko päivä täynnä. Onneksi tiedän kuinka tärkeätä on myös isin ja Elman oma aika, joten levollisin mielin lähden huomenna aamulla klo 05.30 matkaan.

Viikonlopusta luvassa varmasti kuvamateriaalia ja kuulumisia, joten palataan niiden - ja sen Savonlinnan kesätärpit -postauksen - kanssa heti ensi viikolla.

Ps. Ainiin. Mun piti tulla esittelemään tuo meidän uusi valaisin. Nyt tässä postauksessa on 1 kuva siitä, 17 kuvaa ja monta sanaa jostain ihan muusta.

4 kommenttia:

 1. En oikeesti _ikinä_ kommentoi mihinkään, mutta yritän korjata tätä typerää piirrettä/saamattomuutta itsessäni ja päätin nyt sitten kommentoida. Tää sun blogi ja kuvat ja koti on kyllä ihan superinspiroivia ja ihanan aidosti elämänmakuisia, odotan aina innolla uusia postauksia! 😊 vietä rentouttava ja ihana viikonloppu, oot varmasti sen ansainnut 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun päätit kommentoida! Ja noin kivasti vielä 😌 Mun mielestä ihan huippua jos voidaan olla inspiraatioksi muille! Ja että joku odottaa yhtä innolla kuin minä näitä postauksia 😂

   Aurinkoista viikonloppua! ❤️

   Poista
 2. Voi että mä pidän sinusta, teistä, blogista ja sun instagramista! Kiitos kun saa seurailla teidän eloa. ❤

  VastaaPoista