maanantai 16. huhtikuuta 2018

VaikuttajaviikonloppuVaikuttava vaikuttajaviikonloppu! Mun deittinä oli Minttu ja Mintun masu, mutta onnekseni sain viettää aikaa myös mm. Nadjan ja Joannan kanssa. Viikonlopun meille ja parille kymmenelle muulle someihmiselle mahdollisti Indieplace yhdessä Långvikin ja Hilton Strandin (josta tuli muuten kertaheitolla yksi lemppareistani - ihan mielettömän upea hotelli!) sekä monen muun kumppanin kanssa.

Vaikka kyseessä olikin kylpylä- ja hotelliloma herkutteluineen ja hemmotteluineen, niin mistään varsinaisesta hyvinvointilomasta ei tällä kertaa ollut kyse, ei vaikka puitteet oliskin olleet siihen varsin sopivat. Mulla on nyt suoraan sanottuna hyvin raihnainen ja räjähtänyt olo, mutta mä luulen, että se johtuu lähinnä iästä ja äitiydestä. Tuli kyllä hyvin selväksi, että mä en ole enää kaksikymppinen, ja sen lisäksi, ettei enää jaksa rillutella kuten nuoremmat gasellit, ei myöskään enää halua rillutella kuten nuoremmat gasellit. Podin järkyttyneenä myötätuntokrapulaa parin tunnin yöunilla osallistuneille, vaikka itse olin kumpanakin yönä jo ennen puoltayötä sängyssä. Säälittävää. Ja niin ihanaa. 

No, täällä ollaan nyt takaisin putikkolaisena niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan - jos pystyssä sojottavia hiuksia, silmäpusseja ja turvotusta ei lasketa - ja seuraavaksi lähdetään metsästämään kesäkahvilan kahvikuppeja. Tässä ei ole enää kauheasti aikaa kuhnuroida, jos meinaa, että kaikki on valmiina juhannuksen aikaan. Vaikka jossain vaiheessa tuntui, ettei toi lumi sula täältä i k i n ä, tai ainakaan ennen ensi talvea, niin nyt se kyllä haihtuu silmissä. Toimii hyvänä muistutuksena siitä, että nyt pitää laittaa hösseliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti