sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kesän käynnistys kuvin

Huh, olipahan iso kynnys astua kirjoittamaan postausta, kun viime kerrasta on vierähtänyt useampi viikko aikaa, ja kun tehtävää olisi nyt niin paljon, ettei tuhannenmiljoonan kertyneen kuvan läpikäynti oikein houkutellut.

Nyt ne on käyty läpi, ja todettu, että 19 niistä kelpaa blogiin kertomaan miltä nämä kuluneet viikot ovat näyttäneet, ja loput voi poistaa kännykän kapasiteettia kuluttamasta.

Tässä nyt ensin kuvin, ja sitten listauksena se, kuinka meidän kesä on käynnistynyt:


- Kuisti on kaidetta vaille valmis
- Kuulin, että tossa viimeisen kuvan aitiopaikalla, omenapuun alla, on nähty karhu. Ja täällä Putikossa karhuja muutenkin useasti. Oon tästä hieman järkyttynyt, ja oonkin jo kerran lenkkeilyt napatanssijan nilkkakoru varustuksenani.
- Perustin firman, tarusassi.fi, ja näin käynnistelen työaivoja n. 1,5 vuoden jälkeen. Työsuhde Bassoradiolle on voimassa edelleen, mutta haluan ideoida ja toteuttaa siistejä juttuja täälläkin ollessani - mieluiten vielä tämän alueen hyväksi.
- On hemmoteltu itseämme ruoalla, viinillä, uinnilla, auringolla, Luston aseman taidelaiturin avajaisilla ja pitkillä lenkeillä.
- Sen lisäksi, että aloitin työhommat ja sain jo ensimmäiset toimeksiannotkin, pystytän sitä meidän juhannusviikolla avattavaa kesäkahvilaa, opiskelen ajo-opetuksessa ja sovin telsukuvaukset tänne meille kesäkuun lopulle. Ikkunaremonttikin pitäisi mahduttaa johonkin väliin - mieluiten hyvissä ajoin ennen kuvauksia, kuistin kaide ja kalustus pystyttää, kotona ripustaa lamppu ja salin alkuperäiset jumpparenkaat 5 metrin korkeudesta roikkumaan. Omaa aikaa toteuttaa näitä on tasan 2 päivää viikossa, joista nekin menee isolta osalta perheen yhteisiä asioita hoitaessa. Voipi siis olla, että kohta Elmaa odottaa hoitotätihommat. Ja mua hermohoitolaitos.

4 kommenttia:

 1. Teidän elämää on niin kiva seurata sekä täällä blogissa että instan puolella. Pari kertaa jonkin postauksen katsottuani olen huomannut aloittavani kertomaan miehelle juttua 'yks mun kaveri...' kunnes tajuan että eihän me tunneta toisiamme. Taidat olla kyseiselle alueelle parasta mainosta mitä keksiä voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! Kiitos tuhannesti, toi lämmittää mieltä. Mun iso missio on saada tää alue elävöitettyä! Yksin en tietenkään siihen pysty, mut mahtavaa jos voin inspiroida muita näkemään tän alueen upeuden 👌🏽❤️

   Poista
 2. Muistan, kun itse vielä asuin Savonlinnassa ja stalkkasin sun Jyväskylä-aikoja ig:stä :D Sittemmin oon muuttanut pois ajat sit, mut hauskaa että sä asut nyt siellä ja viihdyt. Se on hyvä paikka lapselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on musta niin kreisiä, että jengi on nähnyt mun elämää jo 15-16 vuotta sitten, ku ite ei meinaa muistaa niistä ajoista mitään 😂

   Ja kyllä - tää on ihana paikka, niin lapselle ku aikuisellekin! ❤️

   Poista