maanantai 28. toukokuuta 2018

Viimeinen viikko kesän etkoja

Toukokuun viimeiset kännykkäotokset tässä näin, olkaa hyvä. Uskaltaisin väittää näiden olevan myös yhdet kauneimmat kännynapsaisuni, jos salitte tälleen lesoilla.


Tuntuu epätodelliselta, että on päästy elämään jo monta viikkoa ihan täyttä kesää, vaikka se kesä ei vielä tavallaan ole edes alkanut.

Ei haittaa, vaikka välillä olisi vähän viileämpääkin, koska alla on tällainen hellepaketti. Toki toivon, että kahvila-aikana ei tulisi mitään takatalvea, mutta kyllä mä haluan kokea sadepäivätkin tossa kuistin alla kahvia kaadellen.

Yhden miinuspuolen olen kuitenkin jo keksinyt tässä muuten liiankin täydelliseltä tuntuvassa Punkaharjun kesähuumassa. Nimittäin käärmeet. En ole koskaan aiemmin törmännyt käärmeisiin, ja täällä olen nähnyt jo kaksi kuollutta ja yhden elävän. Hämmästyksekseni en kuitenkaan kokenut minkäänlaista paniikkia tai tappomieltä, vaan toivotin vähän hassusti liikkuneelle käärmeelle onnellista loppumatkaa autotien yli. Eri meininki olisi kyllä voinut olla, jos käärme olisi tullut vastaan meidän omalla pihalla. Not in my yard, jotain rotia sentäs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti