lauantai 30. kesäkuuta 2018

Remonttimyrskyn jälkeenNyt ne on kaikki tehty. Tai ainakin kaikki isoimmat ja tärkeimmät, sillä kyllähän meillä on vielä vanhojen ikkunoiden pakkelointi, salin toisen puolen sähköistys ja joskus vuoden tai parin päästä yläkerran viimeistely ja kierreportaiden asennus. Mutta muuten tämä oli nyt tässä - ei enää remontteja, ei enää sekamelskoja, ei enää keskeneräisiä nurkkia! Nyt me vain asutaan, nautitaan, eletään ja ollaan.

Tässä viime päivinä, kun on saanut kahvilavieraille kertoa kauanko täällä on asuttu, on itsekin vasta sisäistänyt sen, että herttinen sentään, me ollaan asuttu täällä vasta 6 kk. Siis puoli vuotta... Mitä ihmettä. Useimmiten se tuntuu ihan useammalta vuodelta, välillä taas siltä, kun oltais asuttu täällä aina.

No, toivottavasti asutaankin tästä eteenpäin aina. Mutta eihän sitä koskaan tiedä! Jos uskallettiin repäistä tällainenkin elämäntapamuutos, niin ehkä se muutto sinne Portugaliinkin on taas pari askelta lähempänä, ainakin henkisesti.

Kuvissa vilkahtaa tämän talouden uusimmat ja ehkä myös upeimmat tulokkaat; Paavo Halosen Sideways-festareillakin nähty, neljän kuvan sarjasta napattu, 2 x 4 metrinen teos, joka on sävymaailmaltaan kuin tänne tehty, ja Dora Dalilan torso, jota me kutsumme kavereiden kesken ihan vain tissiksi.

Seuraavaksi voidaankin sitten aloittaa huonekohtainen esittely, kun jokainen huone on nyt "valmis"! Mistäs aloitetaan?

8 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavaa! Tuota teidän salianne on hieman hankala hahmottaa, joten toivoisin sen esittelyn yhteyteen pohjapiirustusta kalusteineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En alkanut piirtelemään, mutta kuvasin katon rajasta - selventääkö nuo uudet kuvat yhtään? 😅

   Poista
 2. Moi, kiinnostaa, onko teillä liikkasalin yläkerrassa mitä?.. Tuo tila kahdeksannessa kuvassa siis :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän makuuhuoneiden päällä on tällä hetkellä varastotilaa, mutta myöhemmin sinne rakennetaan huone ja kierreportaat :)

   Poista
 3. Ihan mieletön koti teillä! Ootte tehneet upean työn sekä suojellessanne vanhaa rakennusta ja tuodessanne eloa ja näkyvyyttä tuolle uniikille ja rakastettavalle pikkykylälle. Näin Putikossa kasvaneena (ja monet kerrat salissa liikuntatunnilla palloilleena) arvostan!<3 Vielä kun saataisiin se juna pysähtymään, vaikka edes kesällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti, ihana kuulla tuollaisia kommentteja! Tää kylä ansaitsee paljon huomiota - ja sen hiton junan! 😅❤️

   Poista
 4. Ihanan näköistä!

  Mutta hei, tuli mieleeni, missä Lada on? Toivottavasti sillä on kaikki hyvin :)

  Kivaa jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ladan tilannetta on päivitetty somen puolella, mutta on tosiaan tainnut jäädä täältä pois. Lada on nykyään mun äitini luona, sillä Leksa alkoi käymään Ladaan kiinni. Leksalle on käytännössä ottaen mahdotonta löytää uutta sopivaa kotia, niin junttipulla sai sitten jäädä kotiin, ja Lada lähti tuttuun mummulaan viettämään eläkepäiviään :(

   Poista