maanantai 22. lokakuuta 2018

Monday moodKarvatossut, palloleikit, samettia sametin päällä, aamukahvi puolenlitran tuopista, Hotelli Punkaharju ja sen ravintola erinäisissä lehti- ja kirjajutuissa. Nää kaikki on olleet nyt kovassa huudossa.

Tänään kävin monen viikon jälkeen työhuoneella, ja tuli heti sellanen tunne, että työasiat on selkeämmässä hoidossa. Hassua, miten paljon joku pieni työhuone ja siellä vietetyt pari tuntia voi vaikuttaa.

Vähän enemmän aikuiselta ihmiseltä ja vakavasti otettavalta yrittäjältä musta tuntuisi, jos pääsisin sinne työhuoneelle ilman aviomieheltä saatua autokyytiä. Ihan joka päivä toi yhteensä 13 km lenkkeily ei nappaa, joten pitää nyt vihdoinkin saattaa loppuun se kesällä aloitettu autokoulu... plääh.

Nyt maanantaisauna! Aiotaan jatkossa petrata saunomisen kanssa, sillä tänne muuton jälkeen se on jäänyt ihan tosi huolestuttavan vähiin - Helsingissä kun meillä oli oma sauna, ja täällä se on taloyhtiön, ja näin ollen eri tilassa meidän asunnon kanssa. Jotain saunomisen vähäisestä määrästä kertoo se, että kun Elma kuuli tämän illan saunasuunnitelmista, hihkui hän innoissaan, kuinka pääsee mummin ja papan luokse... Täytyy siis tänään avarataa hänen maailmaansa esittelemällä hänelle uudestaan Putikon Suojan sauna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti