keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Uusi vuosi ja uusi maha

Ja uusi vuosi ja uusi blogipostaus!

Kauheasti muuta uutta täällä ei olekaan, paitsi tietysti toi maha. Sen myötä olo onkin kuin tuolla Elman huoneen pöllöllä - väsynyt, turpea ja vähän huonovointinen.

Ulkona myrskyää lumi ja talvi, ja vaikka niistä kaikista kolmesta - myrkystä, lumesta ja talvesta - tykkäänkin, niin jotenkin sitä tässä vaan selailee etelänmatkoja. Paljaat varpaat hiekalla palmujen varjojen tanssiessa ympärillä, toppahaalarittomat aamut ja tuoreet hedelmät sekä mausteiset keitot kiinnostaa. Pitkä lento ja raskaudenaikainen veritulppariski sekä j o k a kerta mukaani nappaama mahatauti ei taas niinkään.

Niin tai näin, niin kyllä täälläkin viihtyy. Ihan hyvin sujui tänäänkin aamutakki päällä ja uggit jalassa lumituiskussa auton peruutus pois lumijumista. Mikko taisteli Elma auton takapenkillä puolisen tuntia, kunnes tajusi, että sisällä olevasta vaimosta voisi olla hyötyä. Ei oo siis hukkaan mennyt mun (kesken jäänyt) autokoulu, kun sain auton peruutettua pihasta, Mikon sitä työntäessä.

Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on olla parempivointisempi ja energisempi, lenkkeillä edes pari kertaa viikossa vielä kun kykenee ennen muumien mörkö -olomuotoa, päivittää blogia edes kerran viikossa, siivota joulu pois (mieluiten ihan parin päivän sisällä) ja päättää lähteäkö tammikuussa "lomalle" Helsinkiin vai vielä vähän etelämmäksi.

Toi "lomalle" on muuten yksi viime vuoden loppupuolen oivalluksista. Miten yrittäjä lomailee? Tähän olis parempi keksiä vastaus ennen ensi kesän puoliväliä, jolloin edessä olisi väkisinkin jonkin sortin loma. Tai siis "loma" sekin taitaa olla, jos nyt vielä Elman syntymän jälkeistä aikaa osaan oikein muistella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti