lauantai 23. helmikuuta 2019

Marokkolaismatto- ja lokerikkomaniaHelmikuulle on osunut useampi uusi hankinta, mutta syytän tästä sumasta hyvää tuuria sekä aiempaa huonoa vointia, sillä nämä eivät kyllä ole mitään hetken mielijohteita, vaan pidempiaikaisia todellisia tarpeita. En vaan oo jaksanut tehdä asioiden eteen mitään ennen tätä! Muilla ihmisillä se "kevättä rinnassa" -sanonta taitaa tarkoittaa jotain pariutumishormoneita, mulla se taas yleensä tarkoittaa sisustusvimmaa. Siinä rytäkässä ei kuulkaa pärjää ees raskauspahoinvointi, joka sitten kokikin parhaimmaksi poistua paikalta. Hyvä niin.

Pidemmittä näpyttelyitä, tässä tulee meidän viime päivinä kotiutuneet sisustusuutuudet:


Billnäsin vanha lokerikko. Ollaan metsästetty tähän "eteiseen", eli keittiön päätyseinään, sopivaa säilytysjärjestelmää, eikä vaan mikään oo ollut oikeankokoinen tai visuaalisesti silmää miellyttävä. Kunnes sitten Pajunkissa kuvasi ig:ssä stooria erään helsinkiläisen kirpputorin alakerrasta, ja videossa vilahtanut lokerikko vei mun yöunet. Unelmat on tehty toteutettavaksi, ja kas - muutamaa viestiä myöhemmin kirpputorin yrittäjät kuljettivat lokerikon meille. Helsingistä Putikkoon. Mainostaisin heidät tässä maasta taivaisiin, mutta kyseiset yrittäjät lopettavat toimintansa, joten heidän pyynnöstään ei sen enempiä hehkutuksia heille.Olohuoneen uusi matto. Marokkolainen, ja Etsystä. Siinä edellisessä lauseessa onkin mun eniten näpyttelemäni vastausviesti ig-stoorien puolella. Ymmärrän kyllä! Lähtihän minunkin marokkolaismattomaniani kaveripariskunnan matosta, ja kun Kaisa kertoi maton olleen Etsystä, muuttui minunkin matto-ostelutottumukseni, enkä enää pahemmin edes muita kauppapaikkoja vilkuile. Juu, maksaa enemmän kuin ellosikean perusmatot, mutta näet tosta mun aiemmasta postauksesta perustelut sille, että miksi. Kuulemma muutama lukija jo ehtikin testata noita perusteluita omiin miehiinsä, ja ilmeisesti yhtä hyvin lopputuloksin!

Nyt tämä matto vain odottaa uutta sohvaa, jonka pariksi se olikin alunperin hankittu. Mun silmään riitelee tuon nykyisen sohvan värin kanssa (miten kukaan voi riidellä noin kivan värin kanssa!), joten mielenkiinnolla (ja hieman pelokkaana) odottelen kuinka se istuu uuden sohvan seuraan.
Makuuhuoneen matto. Elman sanoin "tämä on täydellinen!" ja oon siihen kyllä aivan hurmaantunut. Pitää vaan vielä hieman sulatella, että miten päin ja mihin, mutta ainakin se sopii kivasti tuohon toiseen makkarin mattoon, aiemmin olohuoneen mattoon, eikä tarvi miettiä koko suunnitelmaa uusiksi.

Nyt me mennäänkin sitten Elman kanssa järjestelemään uutta lokerikkoa ja miettimään kaikkien uusien tulokkaiden vieruskavereita. Mä niin haluaisin pitää tuon Artekin tuolin tuossa eteisessä, mutta on se sen verran väärän sävyinen lokerikon puunsävyyn verrattuna, että voi olla etten pysty elämään asian kanssa. Hmph.


2 kommenttia:

  1. Piti tulla tännekin kurkkimaan. Kyllä on kaunista ja mitä ihania värejä! Olen päättänyt opetella tykkäämään keltaisesta ja sitä olisi nyt tulossa kesätorppaamme, rakastuin tuohon ihanaan keltaiseen kaappiin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tuollainen sinapin-leijonan-kullankeltainen on kyllä ihana väri :) Kiva kun kävit kurkkimassa!

      Poista