maanantai 11. helmikuuta 2019

Lastenhuone Putikon suojassaNimenomaan monikossa - lastenhuone. Siitä se ajatus sitten lähtikin... tai okei, myönnettäköön, että mikäli jotain opin aiemmasta raskaudesta, niin kyllä tää ajatus olisi lähtenyt ihan muutenkin!

Täällä siis järjestellään Elman huonetta uusiksi, nyt kun se vielä hetken on vain Elman huone. Pian sinne pitää mahduttaa kaksi pientä neitiä, joten halusin alkaa karsimaan lastenhuoneeseen kertyneitä huonekaluja sekä leluja. Toisaalta, jotain pitää myös hankkia, sillä tarkoituksena on ostaa pikkusiskolle jo nyt varastoon samanlainen sänky kuin Elmalla, ja tuo keittiön ja pulpetin välinen seinä h u u t a a rottinkihyllyä. Voi mistä mä sellaisen löytäisin!

Huvittaa, kuinka mukamas on niin hankala saada mahtumaan kaksi lasta yhteen n. 30 m2 huoneeseen. Kuinkahan sitä itse on selvinnyt hengissä noin puolet pienemmän huoneen jakamisesta - ja ihan tyytyväisenä vielä. Sanonpahan vaan, että jos joskus olisi tarve tästä kodista luopua ja muuttaa uuteen, niin saattaisi olla hieman hankaluuksia tottua ns. normaaliin huonekokoon...

Mutta sen osalta ei ainakaan tällä hetkellä ole hätää, sillä just nyt mulla on sellainen tunne, että jos vaan saisin sen junaseisakin takaisin tuohon Putikkoon, niin meitä ei saisi täältä pois, ei kirveelläkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti