tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ensimmäinen aamu Algozissa
Tässä ensimmäisen aamupäivän tunnelmia. Olin niin poikki lähes vuorokauden kestäneestä matkustamisesta ja 6 tunnin yöunista, että oli helppo himmailla eka aamu kameran kanssa. Tänään energiaa on reippaasti enemmän, joten katotaan miten kamera pysyy mukana! Instagramin puolella stoorit kyllä näyttävät päivittyvän tiuhaan tahtiin, että ainakin sinne tulee ikuistettua, jos ei muuten.

Ihanaa on. Tätä olin kyllä kaivannut. Mulle ei oikeestaan koskaan lomalla tule sellaista "kunpa ei tarttis lähteä kotiin" -tunnetta, mutta täällä se kyllä käy aina välillä mielessä. Ei siis ihme, että ollaan ihan tosissaan harkittu muuttavamme tänne. Ehkä vielä joskus! Ei kuitenkaan nyt uuden vauvan kanssa samaan aikaan sellaista elämänmuutosta, kiitos.

Nyt on tämän päivän hommat tehty, niin työ- kuin kevyemmät blogisellaisetkin, joten seuraavaksi tiskaan eiliset ja tämän aamun astiat (miksi niitä ei voi muistaa tiskata heti käytön jälkeen... miksi.), laitan hellehatun päähän, tungen lennosta turvonneet raskausjalkani tossuihin ja lähden etsimään Mikkoa ja Elmaa tuolta maailman kauneimmalta pihalta.

Ilmoista sen verran, että aamulla on sillä tavalla viileämpää, että tarvii pitkähihaisen päälle, mutta päivällä niin hellettä, että pärjää topilla, teepaidalla tai vaikka nakuna. Tosin jos paikallisilta kysyy, niin villasukilla mennään vielä pari kuukautta.

Jos tulee mieleen jotain kysyttävää tästä paikasta, niin saa kysellä, mutta suurimpaan osaan stoorien puolella kysytyistä kysymyksistä löytyy vastaus tästä aiemmasta postauksesta.


Huomatkaa muuten tuo pienen seikkailijan virkattu aarrelaukku. Niin suloinen - kulkee hänellä kaulassa joka paikassa, myös päiväunilla, jolloin se on tietysti salaa ujutettava pois kaulasta ettei nuori seikkailija joudu kuristusongelmiin. Aina välillä hän muistaa myös laittaa sinne laukkuun jotain, yleensä jo muiden valmiiksi keräämiä aarteita, kuten nuo kuvissa näkyvät pihakoristesimpukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti