lauantai 23. maaliskuuta 2019

Loman lähtölaskenta

Viimeiset maaliskuiset hetken Punkaharjulta, tällä kertaa kuitenkin oman kodin sijaan Hotelli Punkaharjusta.

Ostettiin siskojen kanssa meidän isälle miesten hemmotteluviikonloppu hotellilla, ja siellä se mun isukki nyt sitten muiden miesten kanssa painelee menemään Mikon raakamakkaratyöpajoista lumikenkäretkille ja rantasaunasta pizzaworkshoppiin sekä olutmaisteluun.
Mikko sai vielä painella vain töitä, ja on nytkin iltaserviisissä, ennen kuin päästään livahtamaan lomalle.

Kuten aina, niin meinasi taas tulla melkoinen hoppu. Mulle ei mahdu mitkään kesäiset vaatteet päälle, joten piti ostella sitten lomaa, kevättä ja kesää varten mammamekkoja. Ja koska en suostu ostamaan mitään huonolaatuisia keinokuituja, niin ainoat vaihtoehdot tuntuivat olevan viskoosimekot. Ja nehän sitten tuppaa kutistumaan tai menettämään muotonsa pesussa, joten edessä oli pesurupeama, muokkaus tai venytys sekä sitten kosteana silitys. Nyt pitäis kuitenkin olla sopivia, hyvälaatuisia ja hiton nättejä mekkoja laukku täynnä!

Saatiin juuri viime hetkillä myös uusi valvontasysteemi tänne. Hankittiin se kyllä lähinnä siksi, että sillä voi jatkossa työpäivien ajan vahtia Leksaa ja myöskin komentaa sitä tuhmuuksia tekevää junttipullaa kaiuttimen kautta. Valvontasysteemi on varmasti hyvä varmuuden vuoksi muistakin syistä, mutta meillä on kyllä täällä oikein toimivat systeemit ihan muillakin keinoin, etten oo koskaan ollut asiasta huolissani. Nyt on sitten kuitenkin tuplavarmistus, ja myös Leksan riettailuille lopetus, hih.

Teen huomenna kaikkeni, että muistan pakata kameran mukaan! Ehkäpä innostun jo Portugalista päivittelemään kuvien kera, tai ehkäpä säästelen kotiin. Niin tai näin, kuvia kuitenkin tulossa!


1 kommentti:

  1. Nyt on kysyttävä mikä valvontasysteemi teillä on käytössä? :) Meillä myös yksi junttipulla kotona, jonka tekemisiä olisi hyvä välillä päästä komentamaan. :-7

    VastaaPoista